Trupanion vs. PrudentPet Pet-verzekering: diepgaande vergelijking [2022]

Wat is het verschil tussen PrudentPet & Trupanion huisdierverzekeringsplannen?

Bedankt voor het bezoeken van onze gids voor het vergelijken van Trupanion en PrudentPet. Hieronder vindt u een vergelijking van abonnementstarieven, kortingen voor meerdere huisdieren, wellnessplannen, dekkingsbedragen en meer.

Onthoud dat de gemakkelijkste manier om een ​​huisdierenverzekering af te sluiten, is door een tool als deze te gebruiken om huisdierenverzekeringsplannen van alle grote huisdierenverzekeringsmaatschappijen in één keer te vergelijken. Met deze tool kunt u tarieven van PredentPet en Trupanion naast elkaar vergelijken, evenals andere grote huisdierenverzekeraars.

PrudentPet & Trupanion: een compleet overzicht van de voordelen van het hondenverzekeringsplan

De onderstaande vergelijking toont u de kenmerken van het huisdierenverzekeringsplan van PrudentPet en Trupanion, evenals veel van de andere topmerken voor huisdierenverzekeringen.

Bedrijf

Jaarlijkse dekking

Jaarlijkse dekking

$ 5.000 of onbeperkt

Tot $ 100.000

Onbeperkt

Onbeperkt

$ 5.000 of onbeperkt

Onbeperkt

$ 10.000 of onbeperkt

$ 5.000 – $ 30.000

Onbeperkt

Korting meerdere huisdieren?

Korting meerdere huisdieren?

Ja

Ja

Nee

Nee

Ja

Nee

Ja

Ja

Nee

Wat ze het beste doen

Wat ze het beste doen

Het beste voor planaanpassing

Geweldige prijzen voor puppy’s en kittens

$ 0 copay-optie. Geen kosten voor maandelijkse betaling.

Beste om claims rechtstreeks aan dierenarts te betalen

Korte wachttijden

Het beste om claims snel te betalen

Beste Trustpilot-recensies

Beste abonnement voor superieure voordelen

Snelle claims. Wellnessplan beschikbaar.

iHeartDogs-klantbeoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐

iHeartDogs-klantbeoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐

4.3 / 5

4.6 / 5

4.7 / 5

4,5 / 5

4.1 / 5

4.4 / 5

4,5 / 5

4,5 / 5

4.1 / 5

Optie voor wellnessplan? (preventieve zorg bijv. examens, tandheelkunde, vaccins)

Optie voor wellnessplan? (preventieve zorg bijv. examens, tandheelkunde, vaccins)

Ja

Nee

Ja

Nee

Nee

Nee

Nee

Ja

Ja

Voorbeeldofferte voor gemengd ras van 1 jaar oud 30 lb

Voorbeeldofferte voor gemengd ras van 1 jaar oud 30 lb

$ 35,81 per maand

$ 20,00 per maand

$ 30,00 per maand

$ 68,25 per maand

$ 69,30 per maand

$ 26,25 per maand

$ 73,46 per maand

$ 42,35 per maand

$15,00

Terugbetalingsbedrag

Terugbetalingsbedrag

90%, 80% of 70%

90%, 80% of 70%

90%, 80% of 70%

90%

100%, 90%, 80% of 70%

90%, 80%, 70%, 60% of 50%

90%, 80% of 70%

90%, 80% of 70%

100% of 90%

Jaarlijks eigen risico

Jaarlijks eigen risico

$ 50, $ 100, $ 200, $ 250, $ 500 of $ 1.000

$ 100, $ 250 of $ 500

$ 100, $ 250 of $ 500

$ 0 tot $ 1.000

$ 100, $ 250, $ 500 of $ 750

$ 100, $ 250, $ 500, $ 750 of $ 1.000

$ 100, $ 250, $ 500 of $ 1.000

$ 200, $ 300, $ 500, $ 750 of $ 1.000

$ 250, $ 500 of $ 1.000

iHeartDogs wordt door lezers ondersteund. Wanneer u via links op onze site koopt, kunnen we een aangesloten commissie verdienen zonder dat het u iets extra’s kost.

Gratis zij aan zij citaatvergelijking tussen Trupanion en Prudent

Vul onderstaand formulier in om uw vrijblijvende offertevergelijking tussen Trupanion en PrudentPet te ontvangen.

Veelgestelde vragen over PrudentPet Vs. trupanion

Dekkingsbedragen: PrudentPet versus Trupanion

Trupanion biedt onbeperkte dekking met hun plannen, terwijl PrudentPet ouders van huisdieren laat kiezen tussen a Dekkingslimiet van $ 10.000 of een onbeperkte. Hoewel onbeperkte dekking zeker beter klinkt, zou $ 10.000 binnen een jaar een gezond bedrag aan noodkosten dekken.

Kortingen voor meerdere huisdieren: PrudentPet vs. Trupanion

PrudentPet biedt een korting voor meerdere huisdieren, zodat u alle harige gezinsleden met één abonnement kunt dekken en slechts één maandelijkse premie kunt betalen. Trupanion biedt op dit moment geen korting voor meerdere huisdieren. Maar het voordeel van één huisdierplan betekent dekking op maat voor de specifieke behoeften van elk huisdier.

Wat zijn de vergoedingen voor Trupanion vs. PrudentPet?

PrudentPet geeft u de keuze uit: 90%, 80% of 70% vergoedingsopties. Trupanion biedt alleen een terugbetalingsoptie van 90%. Houd er bij het overwegen van welke vergoedingsoptie voor u geschikt is, rekening mee dat hoe hoger uw vergoedingsbedrag, hoe hoger uw maandelijkse premie.

Wat is het jaarlijkse eigen risico voor Trupanion versus PrudentPet?

De aftrekbare opties van PrudentPet zijn $ 100, $ 250, $ 500 of $ 1.000. Trupanion staat eigen risico’s van $ 0 tot $ 1.000 toe, waardoor deze bedrijven in dit opzicht ongeveer gelijk zijn. En let op: hoe hoger het eigen risico, hoe lager uw premie.

Biedt PrudentPet of Trupanion een wellnessplan voor preventieve zorg?

Op dit moment biedt noch PrudentPet, noch Trupanion een wellness-optie die preventieve zorg dekt, zoals jaarlijkse examens, tandheelkundige screenings en vaccins. Maar zelfs zonder de preventieve zorgopties, zullen beide bedrijven u helpen veel te besparen wanneer ziekte of letsel toeslaat.

Wie is goedkoper: PrudentPet of Trupanion?

Wanneer u de offertes van PrudentPet en Trupanion naast elkaar vergelijkt, waarbij elk plan onbeperkte dekkingsopties bevat, komt Trupanion een paar dollar goedkoper uit. Voor ons voorbeeldcitaat hebben we de prijzen van Trupanion en PrudentPet vergeleken op basis van een 1-jarige hond van 30 pond die in Texas met postcode 75001 woont. Onthoud dat uw locatie, leeftijd van de hond, ras, geslacht en andere factoren een aanzienlijke invloed hebben op uw prijsstelling. De beste manier om te weten of PrudentPet of Trupanion goedkoper is, is door hier een vergelijkingsofferte uit te voeren.

Waar het op neerkomt: wie is beter, PrudentPet of Trupanion?

Dit was een hechte race omdat Trupanion een goedkopere optie lijkt te zijn dan PrudentPet, maar als je kortingen voor meerdere huisdieren overweegt, kun je met PrudentPet één abonnement kopen voor één maandelijkse premie. Toch neemt PrudentPet een voorsprong, omdat ze u ook meer opties bieden voor het afstemmen van jaarlijkse dekkingslimieten en vergoedingsbedragen. Hoe dan ook, je kunt niet fout gaan, want beide bedrijven zijn zeer gerenommeerd en populair bij iHeartDogs-lezers, waarbij PrudentPet 4,5 van de 5 sterren ontvangt en Trupanion 4,5 van de 5 sterren.

Maak een vrijblijvende offerte voor een vergelijking tussen Trupanion en PrudentPet

[19] Klantenbeoordelingen van Trupanion Verzekeringen (2022)

iHeartDogs creëerde een enquête onder onze lezers in 2022 over hun ervaring met Trupanion en andere grote huisdierenverzekeringsplannen.

Algemeen Huisdieren Best ontvangen a 4,5 van de 5 beoordeling:

⭐⭐⭐⭐⭐ – Geen eigen risico, zeer snel omdraaien. De dierenarts voor noodgevallen neemt de betaling rechtstreeks van het bedrijf aan. Verzekerd met 14 weken dus geen bestaande voorwaarden. – Trupanion-recensie door Robin, Fort Myers

⭐⭐⭐⭐⭐ – Ze zijn misschien duur, toen ik het voor het eerst kreeg, was de prijs $ 62 per maand en het ging geleidelijk omhoog naar $ 72 per maand en sprong het volgende jaar naar $ 100 … nu $ 116 … maar ze hebben betaald voor 2 ACL-operaties, en amputatie en chemotherapie voor mijn Bulldog, ze zijn 24/7 menselijk contact, directe betaling aan ziekenhuizen, Ze hebben het leven van mijn hond GERED en hebben haar langer laten leven … beste beslissing die ik ooit heb genomen – Trupanion review door Paul, Wakefield

⭐ – Ze negeren het betalen van wat ze verschuldigd zijn. Een jaar om ze zover te krijgen. Dan nog een jaar om betaald te krijgen. Mijn dierenarts moest maandenlang ruzie maken. We zitten in een andere discussiecyclus. Het is tien maanden geleden. – Trupanion-recensie door Leslie, Denver

⭐⭐⭐⭐⭐ – Ze zijn geweldig in het terugbetalen van wat er is betaald en ik vind het leuk dat ze 90/10 betalen. Heeft echt geholpen toen bij mijn zoon inoperabele blaaskanker werd vastgesteld en we hem naar de Ohio State Veterinary Clinic brachten voor zijn behandelingen. Helaas is hij 2 jaar geleden overleden aan een zware beroerte, niet de kanker waarvan we dachten dat hij hem zou krijgen. OSU was geweldig. Laat ook andere dieren onder hen vallen en heb net een puppy gekregen die ik meteen heb aangemeld. Zal ze 100% aanbevelen! – Trupanion-recensie door Susan, Miamisburg

⭐⭐⭐⭐⭐ – Er is niets dat ik niet leuk vind aan dit bedrijf – Trupanion-recensie door Maura, Conception Bay South

⭐⭐⭐⭐⭐ – Snel, gemakkelijk, betrouwbaar. Een levensredder, letterlijk. – Trupanion-recensie door Laurie, Lowell

⭐⭐⭐⭐⭐ – Snel verwerken en vergoeden – Trupanion review door Kathy, Delray Beach

⭐⭐⭐⭐⭐ – Prijs is redelijk en terugbetaling is snel – Trupanion review door Bsrb, Northville

⭐⭐⭐⭐⭐ – Kies uw eigen risico en redelijke prijs. Ook betrouwbaar – Trupanion review door Chris, Southington

⭐⭐⭐⭐⭐ – Onze golden retriever was erg vatbaar voor ziekten: epilepsie, blaasstenen, spijsverteringsproblemen, knieoperaties, auto-immuunproblemen. We hebben meer dan $ 30.000 aan veterinaire kosten gemaakt in een periode van 18 maanden en meer dan 80% werd gedekt door onze polis. Dankzij Trupanion kon ik mijn baby de best mogelijke zorg geven. – Trupanion-recensie door Lori, Lambertville

⭐⭐⭐⭐ – Geen jaarlijks maximum, eigen risico van toepassing op elke ziekte of ongeval – Trupanion review door Mary, Coeur d’Alene

⭐⭐⭐⭐⭐ – Mijn hond was een reddingshond van middelbare leeftijd uit het asiel en ze hadden geen probleem om haar te verzekeren. Sindsdien heb ik problemen gehad die behandeld moesten worden, en dat waren ze zonder twijfel. Ik werd binnen enkele dagen betaald. De eerste keer duurde wat langer omdat ze informatie van de dierenarts wilden. Ik kon niet gelukkiger zijn. – Trupanion-recensie door MK, Rancho Cordova

⭐⭐⭐⭐⭐ – Ik vind het geweldig dat ik mijn eigen risico kan kiezen en 90% terug krijg op alles behalve kantoorbezoeken. Ik vind het niet leuk dat ze geen betrekking hebben op wellness, maar ik heb geweldige ervaringen gehad bij het indienen van claims en word heel snel terugbetaald. – Trupanion-recensie door Lynne, Walpole

⭐⭐⭐⭐⭐ – Ik hou van de gemoedsrust die ik heb wetende dat mijn hond de beste zorg kan krijgen – Trupanion review door Cathy, Calgary

⭐⭐⭐ – Ik vind het leuk dat ze snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ik vind het niet leuk dat ze geen reguliere bezoeken aan het onderhoudskantoor dekken. – Trupanion-recensie door Kathy, Everett

⭐⭐⭐⭐⭐ – Geweldige dekkingsopties – Trupanion-beoordeling door Deb, Cedar Rapids

⭐⭐⭐⭐⭐ – Bedek precies wat ze zeggen dat ze doen en kibbel niet over kosten of laat het betalen van claims niet uit. – Trupanion-recensie door Karen, Jackson

⭐⭐⭐⭐⭐ – Uitstekend geweest voor één hond, niet zo goed voor mijn tweede hond – Trupanion review door Susie, Des Moines

⭐⭐⭐⭐⭐ – 90% directe dekking voor alles wat per ongeluk buikspieren nodig heeft.
– dekt geen routineprocedures (vaccins, tandheelkundige ingrepen, sterilisaties/castratie enz.) – Trupanion-beoordeling door Amanda, Calgary”

[5] Klantrecensies voor voorzichtige huisdierenverzekeringen (2022)

iHeartDogs heeft onze lezers in 2022 ondervraagd over hun ervaring met Prudent Pet en andere grote aanbieders van huisdierenverzekeringen.

Over het algemeen ontving Prudent Pet Insurance een 4,5 van de 5 beoordeling:

Dit was de eerste keer dat ik een huisdierenverzekering kocht en Pati was een grote hulp! Ze legde alles op een makkelijk te begrijpen manier uit en was er om al mijn vragen te beantwoorden. Zou het ten zeerste aanbevelen! – Kyla

⭐⭐⭐⭐⭐ – Geweldige klantenservice- Terwijl ik op zoek was naar een huisdierenverzekering, heb ik meerdere diensten bekeken en gebeld. Stephanie Toppel was echt geweldig in het beantwoorden van al mijn vragen door meteen te reageren en me een duidelijk en eerlijk antwoord te geven. Een huisdierenverzekering heeft veel ins en outs en ik voel me nu erg op mijn gemak dat ik het beste bedrijf voor mij kies. – Kari

⭐⭐⭐⭐⭐ – We hebben ons net aangemeld bij Prudent Pet en zijn nu al enorm onder de indruk van hen. Ik heb offertes gekregen van 6 verschillende huisdierenverzekeringsmaatschappijen en ik vind het geweldig dat Prudent een van de weinige is die ook preventieve zorg biedt. We hebben een grote familie, dus elke cent telt – inclusief jaarlijkse examens, foto’s, enz. Omdat het allemaal klopt! Ik kreeg zondagmiddag een offerte van hun website en maandagochtend belde een medewerker van de klantenservice me meteen op om mijn offerte op te volgen. Geen van de andere bedrijven deed dat. Ze heeft ook 45 minuten aan de telefoon met me doorgebracht om elk detail van de dekking met mij uit te leggen en me mijn opties te laten weten. Ze beantwoordde elke vraag die ik kon bedenken en was zo geduldig en vriendelijk ondanks dat ik zoveel van haar tijd in beslag nam met mijn eindeloze vragen. Ze zorgde ervoor dat ik me meteen op mijn gemak voelde. Ik ben erg enthousiast over de nieuwe berichtgeving van mijn hond, we kunnen niet wachten om te zien hoe het allemaal uitpakt. Ik voel me opgelucht dat ik me nu geen zorgen hoef te maken over een dure rekening die we niet kunnen betalen. Dit maakt het veel gemakkelijker voor ons gezin en geeft ons de gemoedsrust dat we onze hond op elk moment kwaliteitszorg kunnen geven. – Alexandra

⭐⭐⭐⭐ – We hebben net onze polis gekocht, dus ik kan de dekking of het claimproces niet beoordelen, maar de klantenservice was uitzonderlijk. Patricia Ostaszewski was geweldig en hielp ons met al onze vragen en zorgen en zette het beleid voor ons op. Ik zou graag willen dat de polis meer details over de dekking vermeldde. – Ariël

⭐⭐⭐⭐ – Ik heb net dit abonnement gekocht. Tot nu toe geen problemen. Het enige was dat nadat ik de informatie had toegepast, ik een e-mail zou krijgen om mijn wachtwoord in te stellen, ik kreeg er geen, dus belde ik en ze vertelden me wat ik moest doen. Alles oke nu. – Patricia

Vergelijk de prijzen en voordelen van Trupanion en PrudentPet hieronder:

Vergelijkingen van huisdierenverzekeringen

Ras huisdierenverzekering

Huisdierenverzekering per locatie

Leave a Comment